Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ, Град Панагюрище

дг 1 юни панагюрище

дг 1 юни панагюрище, дг първи юни панагюрище, детска градина първи юни, детска градина първи юни панагюрище, детска градина с утвърдени традиции панагюрище, детска градина със собствен облик панагюрище, детски градини в панагюрище, детско заведение панагюрище, елитна детска градина панагюрище, желано детско заведние панагюрище, квалифициран персонал от педагози панагюрище, предпочитано детско заведение в панагюрище, препоръчано детско заведение в панагюрище, престижно детско заведение в панагюрище, утвъдено детско заведение в панагюрище

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ

 

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ е съвременно базово детско заведение в град Панагюрище, Павел Делирадев № 2.

 

Детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града.

 

Детската градина отваря врати за да посрещне своите първи възпитаници преди 40 години и до днес приема, обучава, възпитава и обгражда с любов малките палавници.

 

Детското заведение се финансира с общински средства. Разполага със собствена сграда и озеленен двор с модерни и съвременни съоръжения за игра.

 

Помещенията в градината са просторни, светли и хигиенични. Занималните са оборудвани съобразно индивидуалните потребности на децата.

 

В детското заведение се възпитават и отглеждат деца от 3 до 7-годишна възраст, рапределени по възрастов признак.

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ е с капацитет 110 деца и функциониращи 4 групи - Мечо Пух, Мики Маус, Пцелица и Фейландия.

 

За малките палавници полага грижи екип от педагогически специалисти, директор и квалифициран персонал, които с професионализъм и обич отключват пред децата вратите на познанието, творчеството и добротата.

 

Образователно-възпитателната работа в детското заведение е съобразена с приоритетите на предучилищното образование.

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ, Панагюрище е привлекателно и предпочитано детско заведение със съвременно управление и ерудиран педагогически екип.

 

При възпитанието и обучението в детското заведение се съблюдават държавните образователни изисквания.

 

Екипът от висококвалифицирани педагози се стеми да възпитава и формира личности с интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение.

 

Основната цел на обучението в детската градина е развитието на детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.

 

В ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.

 

В детското заведение се посяват семената на специално отношение към природата - семената на обичта и уважението към дугите.

 

Подготовката за училище се осъществява в подготвителните групи към детското заведение.

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ, предлага и организира допълнителни дейности за децата – занимания по английски език и танци, група по приложни изкуства и тренировки по футбол.

 

През 2014 г. в детското заведние беше открита и нова спортна зала с многофункционална насоченост.

 

Директор на детското заведение е г-жа Цеца Радивчева-Калпакова.

 

 

Контакти

Целодневна детска градина Първи юни

Град Панагюрище, Община Панагюрище, ул. Павел Делирадев 2
Телефон: 035762013
GSM: 0885310281
Интернет сайт: www.1june-pan.org

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ
ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИ ЮНИ

Още Детски градини в Град Панагюрище

Още Детски градини в Община Панагюрище