Регистър на детските градини

Детска градина Орфей, Град Кърджали

авторитетно детско заведение кърджали

авторитетно детско заведение кърджали, градина с добра база кърджали, градина с добри условия кърджали, градина със собствен имидж кърджали, дг кърджали, дг орфей, дг орфей кърджали, детска градина кърджали, детска градина орфей кърджали, детска градина със собствен облик кърджали, добра подготовка за училище кърджали, добри педагози кърджали, качествено обучение и възпитание кърджали, любимо детско заведение кърджали, любимо мясо за игри кърджали, предпочитано детско заведение кърджали, предучилищна подготовка кърджали, препоръчано детско заведение кърджали, привлекателно детско заведние кърджали, съвременно детско заведение кърджали, център за творчество и забавление кърджали

Детска градина Орфей
Информация

Детска градина Орфей

Детска градина Орфей e детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на град Кърджали.

 

Отворила врати, за да посрещне и обгражда с любов своите малки възпитаници.

 

Разполага със собствена сграда с богата материална база включваща зали за игри и обучение, озеленен двор, оборудван с модерни и съвременни съоръжения за игра на малките палавници.

 

Помещенията в градината са просторни, светли и хигиенични. Занималните са оборудвани съобразно индивидуалните потребности на децата.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


Детска градина Орфей е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.

 

Към момента в детското заведение се отглеждат и възпитават деца от една година и три месеца до седемгодишна възраст, разпределени в 2 яслени и 4 градински групи, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.


Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Дневният режим е гъвкав и осигурява равностойно присъствие на трите основни за детското развитие дейности: Игри - Обучение - Труд. Създадени са условия за „равен старт” на всички деца.


Децата се възпитават в зачитане духа на националните традиции и ценност, в грижа към земята, опазване на природата и любов към животните. Всички начинания, стремежи и вълнения срещат подкрепа и разбиране от педагозите.


Детска градина Орфей, гр. Кърджали се отличава с креативност, оригиналност и въобръжение, гарантирайки на своите малки възпитаници незабравимо детство.

 

Контакти

Детска градина Орфей

Град Кърджали, Община Кърджали, ул. Синчец 1
Телефон: 036161548

Галерия

Детска градина Орфей
Детска градина Орфей
Детска градина Орфей
Детска градина Орфей
Детска градина Орфей
Детска градина Орфей
Детска градина Орфей
Детска градина Орфей

Още Детски градини в Град Кърджали

Детска градина Здравец

Детска градина Здравец, Кърджали

Детска градина Здравец, Кърджали е основана през 1986 година. Отворила врати, за да посрещне своите малки възпитаници, създавайки благоприятна, позитивна и разнообразна среда за т