Регистър на детските градини

Детска градина Община Якоруда - Занимания

градина със собствен имидж якоруда

градина със собствен имидж якоруда, дг община якоруда, дг якоруда, детска градина община якоруда, детска градина якоруда, детско заведение община якоруда, детско заведение с богата история якоруда, детско заведение якоруда, желана и обичана среда за развитие якоруда, желано детско заведние якоруда, желано и обичано място за игри якоруда, качествено обучение якоруда, квалифицирани възпитатели якоруда, отлична подготовка за училище якоруда, педагози с богат опит якоруда, предпочитано детско заведение якоруда, препоръчано детско заведение якоруда

Детска градина Община Якоруда
Занимания

В Детска градина Община Якоруда се стремят да развиват детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.


В детското заведение са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.


Програмата, по която работи детската градина включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.


Всички нови познания помогнат на децата да развиват своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.


Практическите занимания, част от програмата, учат малките възпитаници на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на тяхната личност.


Уроците за децата са под формата на игра. Вниманието им се ангажира активно в процеса на обучение, така децата трупат знания за света около тях, развиват практични умения за живота.


В Детска градина Община Якоруда се посяват семената на специално отношение към природата - семената на обичта и уважението към дугите.

Контакти

Детска градина Община Якоруда

Град Якоруда, Община Якоруда, ул. Иван Вазов 20
Телефон: 074422233
GSM: 0886738812

Галерия

Детска градина Община Якоруда
Детска градина Община Якоруда

Още Детски градини в Община Якоруда

Детска градина Община Якоруда

Детска градина Община Якоруда, Якоруда

Детска градина Община Якоруда е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града под тепетата.