Регистър на детските градини

Детска градина Незабравка с филиали Детелина и Здравец, Град Девня - Занимания

авторитетно детско заведение девня

авторитетно детско заведение девня, дг незабравка девня, дг незабравка с филиал детелина, дг незабравка с филиал детелина девня, дг с филиали детелина и здравец, детска градина и филиал към нея девня, детска градина незабравка, детска градина незабравка девня, детска градина с дългогодишни традиции девня, детска градина с утвърден престиж девня, детска градина с филиал девня, детска градина с филиали девня, детско заведение незабравка с филиал детелина, ерудиран педагогически екип девня, занимания по футбол за деца девня, качествено и достъпно възпитание на децата девня, качествено обучение и възпитание девня, отглеждане и възпитание на деца девня, ранно чуждоезиково обучение девня, школа по изучаване на народни танци девня

Детска градина Незабравка с филиали Детелина и Здравец
Занимания

В ДГ Незабравка, гр. Девня се стремят да развиват детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.

 

В детското заведение са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.

 

Програмите, по които работи детската градина включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.

 

Всички нови познания помогнат на децата да развиват своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.

 

Практическите занимания, част от програмата, учат малките възпитаници на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на тяхната личност.

 

Уроците за децата са под формата на игра. Вниманието им се ангажира активно в процеса на обучение, така децата трупат знания за света около тях, развиват практични умения за живота.

 

В ДГ Незабравка се посяват семената на специално отношение към природата - семената на обичта и уважението към дугите.

Допълнителни дейности

ДГ Незабравка с филиали Детелина и Здравец предостая допълнителни педагогически услуги:

 

Народни танци
В детското заведение работи школа по изучаване на народни танци

 

Футбол
Активни занимания по футбол за деца

 

Чуждоезиково обучение
Ранно, чуждоезиково обучение – английски език

 

Компетентият и квалифициран екип на ДГ Незабравка е ориентиран към развитието и възпитанието на детето като хармонично - развита, социално и културно богата личност на съвременното общество.

Контакти

Целодневна детска градина Незабравка

Град Девня, Община Девня, кв. Девня - 1, ул. Фронтоваци 17
Телефон: 051934443, 051934444
Интернет сайт: nezabravka-devnia.com

Галерия

Още Детски градини в Община Девня

Детска градина Незабравка с филиали Детелина и Здравец

Детска градина Незабравка с филиали Детелина и Здравец, Девня

Детска градина Незабравка с филиали Детелина и Здравец е съвременно детско заведение в град Девня, кв. Девня - 1, ул. Фронтоваци № 17. Детското заведение се помещава в самостоятелна,&nbs