Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Град Силистра - Галерия

Контакти

Целодневна детска градина Иглика

Град Силистра, Община Силистра, ул. Бойка войвода 31
Телефон: 086824110, 086824022
GSM: 0893638990
Факс: 086821796

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА

Още Детски градини в Град Силистра

Още Детски градини в Община Силистра