Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Град Силистра

детска градина иглика

детска градина иглика, детска градина иглика силистра, детска градина с добра обновена база силистра, детско заведение иглика силистра, квалифицирани педагози с богат опит силистра, място за обучение и творческо развитие силистра, подготвителни групи към детската градина силистра, подготовка за училище на малките плавници силистра, прекрасно място за възпитание и игри силистра, прекрасно място за обучение и игри силистра

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА е престижно детско заведение в град Силистра, ул. Бойка войвода № 31.


Детското заведение е с дългогодишни традиции, заемащо достойно място в предучилищното възпитание на децата от град Силистра.


ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА е едно прекрасно място за възпитание и игри, в което се обучават и творчески се развиват децата на града.


В детското заведение се отглеждат и възпитават деца от три до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит.


Детското заведение се финансира с общински средства. Материално-техническата база е обновена и е в много добро състояние.


ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Силистра дава възможност на малките си възпитаници, успешно да овладяват традициите, да откриват мъдростта, познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.


Подготовката за училище се осъществява в подготвителните групи към детското заведение.

 


Директор на детското заведение е г-жа Елена Аврамова.

 

 

Контакти

Целодневна детска градина Иглика

Град Силистра, Община Силистра, ул. Бойка войвода 31
Телефон: 086824110, 086824022
GSM: 0893638990
Факс: 086821796

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА

Още Детски градини в Град Силистра

Още Детски градини в Община Силистра