Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ, Град Чирпан

детска градина за малките неповторима

детска градина за малките неповторима, детска градина здравец, детска градина здравец чирпан, детско заведение здравец чирпан, едно прекрасно място за игри чирпан, игри и възпитание на малките палавници, игри и развитие за малките палавници в чирпан, качествена подготовка за училище чирпан, качествено обучение и възпитения чирпан, качеството на детското обучение и възпитание, квалифицирани педагози с богат опит чирпан, позитивна образователна среда чирпан, прекрасно място за малките палавници чирпан, учители горди водещи бъдещето за ръка

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ

 

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ е детско заведение на територията на град Чирпан.Финансирането на детската градина е с общински средства. От 2012 г. детското заведение е на делигиран бюджет.

 

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ е едно прекрасно място, в което играят и творчески се развиват малките палавници от град Чирпан.

 

В детското заведение се отглеждат и възпитават деца от три до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионален опит.

 

Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, провокиране мисленето и самостоятелността на децата, подготовката на малките възпитаници за училище.

 

Материално-техническата база на ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ е пригодена за нуждите на децата във всички възрастови групи, възпитавани и обучавани в детското заведение.

 

Малките палавници получават качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.

 

 

"ЗДРАВЕЦ е детска градина, за малките неповторима, с учители, горди с това, че водят бъдещето за ръка! "

 

 

Директор на ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ, Чирпан а е г-жа Светла Петкова.

 

 

Контакти

Обединено детско заведение Здравец

Град Чирпан, Община Чирпан, ул. Христо Ботев 50
Телефон: 041693579

Галерия

Още Детски градини в Община Чирпан

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ, Чирпан

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ е детско заведение на територията на град Чирпан. Финансирането на детската градина е с общински средства. От 2012 г. детското заведение е на делигиран бюджет.