Регистър на детските градини

Детска градина Бреза, Село Комарево - Занимания

дг бреза комарево

дг бреза комарево, дг село комарево, детска градина бреза, детска градина бреза комарево, детска градина село комарево, детска градина със собствен облик комарево, детско заведение село комарево, детско заведение със собствен имидж комарево, желана и обичана среда за развитие комарево, желано детско заведние село комарево, желано и обичано място за игри комарево, качествено обучение и възпитание комарево, квалифицирани педагози с богат опит комарево, отлична подготовка за училище комарево, привлекателно детско заведние комарево

Детска градина Бреза
Занимания

В детска градина Бреза се стремят да развиват детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.


В детското заведение са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.


Програмата, по която работи детската градина включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.


Всички нови познания помогнат на децата да развиват своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.


Практическите занимания, част от програмата, учат малките възпитаници на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на тяхната личност.


Уроците за децата са под формата на игра. Вниманието им се ангажира активно в процеса на обучение, така децата трупат знания за света около тях, развиват практични умения за живота.


В детска градина Бреза се посяват семената на специално отношение към природата - семената на обичта и уважението към дугите.

Контакти

Целодневна детска градина Бреза

GSM: 0879124990

Галерия

Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза

Още Детски градини в Община Долна Митрополия