Регистър на детските градини

Детска градина Слънце, Град Габрово

градина слънце габрово

градина слънце габрово, дг слънце, дг слънце габрово, детска градина в град габрово, детска градина слънце, детска градина слънце габрово, детска градина със собствен облик габрово, детско заведение за възпитание и игри габрово, детско заведение слънце габрово, детско заведение със собствен имидж габрово, желана и обичана среда за развитие габрово, желано детско заведние габрово, желано и обичано място за игри габрово, качествено обучение и възпитание габрово, квалифицирани педагози с богат опит габрово, любимо място на малките палавници габрово, отлична подготовка за училище габрово, препоръчана детска градина габрово, привлекателно детско заведние габрово

Детска градина Слънце
Информация

ДГ Слънце

Детска градина Слънце град Габрово е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства.

 

Детското заведение е разположено в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

ДГ Слънце разполага с две бази - база 1 в кв. Лъката и база 2 помещаваща се на ул. Малуша № 4, кв. Камъка и обслужва предимно живеещите и работещи в централната градска част. Капацитетът на детското заведение в база 1 и база 2 е 180 деца, разпределени в 8 групи.

 

Детската градина разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

В детската градина се отглеждат и възпитават деца от три до седемгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.

 

Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, английски език, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.

 

В детското заведение е осигурен целодневно медицински персонал.

 

Детска градина Слънце, Габрово дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 


Директор на детското заведение е г-жа Татяна Трикова.

 

Групи

БАЗА 1 

 

ул. Генерал Гурко 15, тел.: 066/806 610

 

 

Първа група Бърборани - Смехорани


Втора група Звездобройци


Трета група Пътешественици


Подготвителна група Палави ръчички

 

 

БАЗА 2 

 

ул. Малуша 4, тел.: 066/805 275

 


Първа група Слънчевите зайчета


Втора група Игривите козлета


Трета група Звездички


Подготвителна група

 

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЦЕ

Град Габрово, Община Габрово, ул. Генерал Гурко 15
Телефон: 066806610, 066805275
GSM: 0878109676
Факс: 066806610
Интернет сайт: slance.webnode.com

Галерия

Детска градина Слънце
Детска градина Слънце
Детска градина Слънце
Детска градина Слънце

Още Детски градини в Град Габрово

ОДЗ РАН БОСИЛЕК

ОДЗ РАН БОСИЛЕК, Габрово

ОДЗ "Ран Босилек” разполага с осъвременена и подходяща за възрастта на децата материална база:- просторни и уютни помещения - всяка възрастова група учи и играе в отделна занималня със за