Регистър на детските градини

Детска градина Русалка, Град Приморско

градина с дългогодишни традиции приморско

градина с дългогодишни традиции приморско, дг приморско, дг русалка приморско, детска градина приморско център, детска градина русалка приморско, детска градина с богата история приморско, детска градина с отлична база приморско, детско заведение приморско, детско заведение русалка, добра подготовка за училище приморско, екип от компетентни педагози приморско, елитна детска градина приморско, желано и любимо място за децата приморско, квалифицирани педагози с богат опит приморско, предпочитано детско заведение приморско, препоръчана детска градина в приморско, привлекателно детско заведение приморско, русалка приморско

Детска градина Русалка
Информация

Обединено детско заведение Русалка

Детска градина Русалка Приморско

 

Детска градина Русалка се намира в централна част на град Приморско.

 

Детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот в морския град.

 

Разположена е в две сгради на малко разстояние една от друга, с общ обширен, добре озеленен двор с богата растителност и оформени площадки удовлетворяващи нуждите на децата за игри на открито.

 

Финансира се с общински средства.

 

Детската градина разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, физкултурен и музикален салон, плувен басейн в приземния етаж.

 

Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

В детската градина се отглеждат и възпитават деца от три до седемгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит.

 

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.

 

Традиция е представянето на добри педагогически практики, презентиране на педагогически ситуации по различни направления, работа с природни материали. Приоритет в работата на педагозите през годините е развитието на личността на детето, неговите таланти, умствени и физически способности. Специално внимание се отделя на екологичното възпитание на децата с организирането на модни ревюта с демонстрация на костюми от екологични материали.

 

За осъществяване на поставените задачи се използват интересни форми за взаимодействие с родители и деца чрез беседи, дискусии и празници.

 

За да бъде престоя на децата в детската градина един непрекъснат празник се акцентува на различните видове изкуства.

 

Малките палавници изживяват своята творческа активност чрез музика, изобразителна дейност, танци и театър.

 

Детска градина Русалка дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 

Директор на детското заведение е г-жа Анна Евтимова.

 

Контакти

Целодневна детска градина Русалка

Град Приморско, Община Приморско, ул. Славянска 2
Телефон: 055032129
Интернет сайт: www.odz-rusalka.com

Галерия

Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка
Детска градина Русалка

Още Детски градини в Община Приморско