Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА, Село Братаница

братаница

братаница, градина село братаница, дг братаница, детска градина братаница, детска градина с утвърдени традиции братаница, детска градина село братаница, детско заведение братаница, желано детско заведние братаница, квалифициран персонал от педагози братаница, утвъдено детско заведение братаница

ДЕТСКА ГРАДИНА
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА С. БРАТАНИЦА

 

 

ДЕТСКАТА ГРАДИНА в село Братаница е детско заведение с утвърдени традиции, заемащо достойно място в предучилищното възпитание на децата в община Пазарджик.

 

Детското заведение се финансира с общински средства. Материално-техническата база е обновена и е в много добро състояние.

 

Градината разполага със собствена сграда, голям двор, оборудван с площадки за игра за малките палавници.

 

В детското заведение се отглеждат и възпитават деца от три до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит.

 

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.

 

Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.

 

ДЕТСКАТА ГРАДИНА в село Братаница дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.Директор на детското заведение е г-жа Ваня Гюрова.

 

 

Контакти

ДЕТСКА ГРАДИНА

Телефон: 0352510263
GSM: 0897706904

Още Детски градини в Община Пазарджик